Ελληνικά English
ΕΣΠΑ 2014-2020

Διαδικασία Ναύλωσης

Μόλις διαλέξετε το σκάφος της αρεσκείας σας και την περίοδο που επιθυμείτε, στείλτε μας το αίτημα σας. Θα σας απαντήσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές. Μόλις συμφωνήσετε θα σας στείλουμε το ναυλοσύμφωνο και τις λεπτομέρειες για την κατάθεση προκαταβολής ύψους 50% του συνόλου. Η κράτηση σας επιβεβαιώνεται αμέσως μόλις λάβουμε την υπογραφή του ναυλοσυμφώνου και την προκαταβολή του 50%.

Η διαδικασία κράτησης χωρίς την ολοκλήρωση των ως ανω διαδικασιών δε μπορεί να διαρκέσει πάνω απο μία εβδομάδα. Το υπόλοιπο 50% πρεπει να κατατεθεί το αργότερο 4 εβδομάδες πριν την επιβίβαση.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Για κρατήσεις που ακυρώνονται μεταξύ 90 και 60 ημερών πριν από την επιβίβαση, χρεώνεται το 30% του συνολικού ποσού ναύλωσης.

Για κρατήσεις που ακυρώνονται μεταξύ 60 και 30 ημερών πριν την επιβίβαση, χρεωνεται το 50% του συνολικού ποσού ναύλωσης.

Για κρατήσεις που ακυρώνονται λιγότερο από 30 ημέρες πριν από την επιβίβαση, χρεώνεται όλο ποσού ναύλωσης.

Στη περίπτωση όμως που ο πλοιοκτήτης μπορέσει να ενοικιάσει το σκάφος κάτω από τους ίδιους όρους και μέσα στις ίδιες ημερομηνίες, συνηθίζεται αυτός να επιστρέφει την προκαταβολή (εκτός των δαπανών στις οποίες υποβλήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκάφους) αν και δεν είναι υποχρεωμένος κατά το νόμο, να το πράξει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Veni Yachting


Τηλ: +30 6944 351 614
Φαξ: +30 210 8075029
Email: info@veniyachting.gr
venikl@otenet.gr